Een dagje op bezoek bij…

Een dagje op bezoek bij…

juli 12, 2019 Diensten Vloghulp YouTube 0

Een dagje op bezoek bij...

Eén van de items die ik ontwikkel voor Vloghulp is een locatiebezoek voor ondernemers, schrijvers en kunstenaars. Zo heb ik deze zomer bijvoorbeeld 2 auteurs bezocht en daar zal ik binnenkort een korte video over maken. Een variant hierop is te boeken via mijn YouTube-diensten.

Schrijftube

Dit kanaal is nieuw. Maar er staan al een paar mooie items klaar.

Hier alvast een sneak peek... van mijn bezoek aan Kim ten Tusscher

En een sneak peek van mijn bezoekje aan Robin Rozendal

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ja, ik wil meer informatie over een vlogbezoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *