Diensten

Social media diensten

Wil je meer klanten, je zichtbaarheid vergroten, of op een andere manier een boodschap overbrengen? Dan kan ik je als content creator helpen met een van mijn social media diensten. Er gaat veel tijd zitten in het bijhouden van social media en dat kan zeker makkelijker, professioneler, en met meer resultaat. Welke kanalen zet je in? En hoe presenteer je jezelf als je zichtbaarheid misschien nog eng vindt? Ik help je graag op gang. Je kunt me inhuren voor advies, workshops, het maken van content, en eventueel voor social mediabeheer.

Als je meer wil weten over vloghulp of promotie via één van mijn YouTube-kanalen, klik dan hier.

Als je meer wil weten over het laten maken van een bedrijfsvideo, klik dan hier.

Social Media Advies

Het is soms overweldigend wat er allemaal mogelijk is met social media. Wil je weten welke kanalen jij het beste in kan zetten voor jouw bedrijf? Of heb je een vraag over social media of over content plannen? Dan kan ik je (eenmalig of uitgebreid) advies geven zodat jij weer verder kan.

  • Eenmalig of structureel
  • Vermelding op social media
  • Om tafel of hulp op afstand

Social Media Content

Misschien houd je graag zelf je social media bij. Want dat is toch weer een kans om contact te houden met je klanten. Merk je dat je vaak gebrek hebt aan inspiratie? Of wil je als boost je social media aanvullen met bonuscontent? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

  • Eenmalig of structureel
  • Vermelding op social media
  • Om tafel of hulp op afstand

Social Media Beheer

Als ondernemer heb je eigenlijk alleen tijd voor de kerntaak van je bedrijf: je klanten helpen. Social media bijhouden is meestal niet één van die taken op dat lijstje. Heb je hulp nodig bij social media beheer? Dan kan ik je op weg helpen en eventueel taken voor je overnemen.

  • Eenmalig of structureel
  • Vermelding op social media
  • Om tafel of hulp op afstand
Video afspelen

Mijn social media diensten zitten op dit moment in een pilotfase. Stap je nú in dan kun je profiteren van een pilotkorting. Ik wil graag startende ondernemers begeleiden met hun social media om te onderzoeken hoe ik ze het beste kan helpen. 

Daarvoor zoek ik ondernemers uit regio Friesland (en één ondernemer op afstand), bijvoorbeeld eenmanszaken die zich richten op mindset, retail of media. En die een mooi (lokaal) product leveren waar ze trots op zijn. Past jouw bedrijf binnen dit profiel? Dan help ik je graag verder!

Meer informatie volgt nog.

Contact

Heb je vragen over mijn diensten neem dan gerust contact op. Of stuur een berichtje via social media.

Ja, ik wil graag meer informatie over social media hulp!