Start-up Vloghulp

Start-up Vloghulp

maart 18, 2019 Ondernemen Social Media Video Vloghulp YouTube 0

Officieel van start!

Deze week heb ik mijn YouTube-kanaal gelanceerd en mijn bedrijf geregistreerd bij de KvK zodat ik officieel van start kan! Jeeeeeh! 🙂 Natuurlijk moet er nog een heleboel gebeuren, maar zoals ik ook op YouTube adviseer: Start before you’re ready! Dan komt de rest vanzelf. De komende periode ga ik een heleboel video’s opnemen en de eerste diensten ontwikkelen om langzamerhand deze start-up van de grond te krijgen. Nieuwsgierig? Kijk alvast de kanaaltrailer of neem contact op via het contactformulier of social media. 

Ready to launch!

Dat vieren we hier in FRL graag met Friesche koek en slagroom. Jam, jam.

Kijk hier de kanaaltrailer, en abonneer als je deze start-up wil steunen.

Test, test, test

Uiteraard ga ik ook heel wat videoapparatuur testen. Ik heb al 8 microfoons geruild, dus ik vermoed dat er minstens een paar reviewvideo’s aankomen. Want hoe doe je dat toch? Fatsoenlijk filmen met de middelen die je hebt? Stay tuned voor tech reviews, tutorials, vlogs en fun-items en tips over social media. En ja, ook aan branding is gedacht. Zie hier mijn gave Vloghulp trui. 

Contact

Nu al nieuwsgierig? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Ja, ik wil meer informatie over deze pre-launch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *