Diensten

Video diensten

Wil je meer klanten, je zichtbaarheid verbeteren, of op een andere manier een boodschap overbrengen? Dan kan ik je helpen met een van mijn videodiensten. Ik heb een (eigen) YouTube-studio tot mijn beschikking en film ook op locatie. Als social media videograaf kan ik jouw bedrijf op een persoonlijke manier in beeld brengen mét een marketingstrategie die past bij jouw bedrijf en waar jij als ondernemer voor staat.

Als je meer wil weten over vloghulp of promotie via één van mijn YouTube-kanalen, klik dan hier.

Als je meer wil weten over social media advies & beheer, klik dan hier.

Eenvoudige (bedrijfs)video's

Soms wil je iets eenvoudigs filmen, maar heb je daar de kennis en spullen niet voor. Ik heb dankzij YouTube veel ervaring opgedaan in eenvoudig (studio)filmen: voor korte video’s die professioneler ogen dan een vlog.

Bijv: testimonials, aankondigingen, impressies en (product)teasers.

  • Lengte: 1-2 minuten
  • Evt. vermelding op YouTube
  • Voor op je website en social media

Uitgebreidere (bedrijfs)video's

Wil je je bedrijf goed in beeld brengen? Of heb je een paar video’s nodig die een reeks vormen op je website of social media? Kies dan voor deze tussenvorm. Hierbij filmen we bijv. in jouw praktijk, winkel of kantoor.

Bijv: bedrijfsvideo’s, productvideo’s, tutorials en evenementvideo’s.

  • Lengte: 5-10 minuten
  • Evt. vermelding op YouTube
  • Voor op je website en social media

De VIP-experience*

Heb je meer tijd en budget, dan kunnen we écht mooie dingen maken! Hiervoor ben ik nog op zoek naar partijen om mee samen te werken. Daarover binnenkort meer. Bij interesse mag je uiteraard alvast mailen.

Bijv: campagnevideo’s, reclamevideo’s en video’s op maat.

  • Lengte: 10 > minuten
  • Inclusief making of video
  • Voor op je website en social media
Video afspelen

Mijn videodiensten zitten op dit moment in een pilotfase. Stap je nú in dan kun je profiteren van een pilotkorting. Ik wil graag een paar mooie bedrijfsvideo’s maken om te onderzoeken hoe ik jou het beste kan helpen.

Daarvoor zoek ik ondernemers uit regio Friesland, bijvoorbeeld zzp-ers en mkb-ers die zich richten op coaching, retail, food of media. En een (lokaal) product leveren waar ze trots op zijn. Past jouw bedrijf binnen dit profiel? Dan help ik je graag verder!

Meer informatie volgt nog.

Contact

Heb je vragen over mijn diensten neem dan gerust contact op. Of stuur een berichtje via social media.

Ja, ik wil meer informatie over deze videodiensten!