Vlogworkshop in Assen

Vlogworkshop in Assen

september 13, 2019 Diensten Vloghulp YouTube 0

Vlogworkshop

Voor het educatieve theatergezelschap Van Straat tot Laan was ik deze maand in Assen om een vlogworkshop voor basisschoolkinderen te verzorgen (9-12 jaar). Dit was ter gelegenheid van een groot jubileumfeest van de hele school! Het was een heel spektakel en mijn vlogworkshop was een onderdeel van het programma Theatherfreaks® met Christie en Kris.

Showtime!

Foto: Het team van Christie en Kris | Van Straat tot Laan

Hoe doe je dat toch, YouTuben?

Daar kan ik nu zowel in een tutorial áls in een workshop antwoord op geven. De basics zijn best simpel, het begint in ieder geval met plezier en iets waar je mee kan filmen, bijvoorbeeld je telefoon. Kind kan de was doen, toch…? Dat heb ik ze wel gevraagd, maar wouden ze niet. Vooruit. 😉 Maar ze hadden wel coole kanaalideeën! 

Sam voor de klas!

Hier een korte impressie. Aangezien het om minderjarigen gaat kan ik ze niet in beeld brengen, maar ze hebben wel een hele leuke dag gehad!

Contact

Kijk ook eens op mijn dienstenpagina voor meer uitleg over de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Jaaah, ik wil ook een vlogworkshop van Sam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *