Diensten

YouTube diensten

Influencermarketing is bijna niet meer weg te denken uit deze tijd. Als een bekende YouTuber jouw product aanprijst dan heeft meer effect dan een dure reclamevideo. Het voordeel is dat een vlogger het product ook in actie kan tonen, er een tutorial over kan maken, op locatie kan komen, en mee kan doen in een (landelijke) campagne. Bij al mijn YouTube-diensten pas ik de social code toe. Ik geef dus eerlijk aan als een video of product gesponsord is. Die openheid is voor mij key voor een goede band met mijn publiek. Aangezien ik bij deze diensten mijn naam en social media inzet, pas ik vooraf selectie toe. Wil je alleen een video laten maken of vind je mijn ideeën gaaf, kijk dan bij mijn video- en social media diensten. 

Als je meer wil weten over social media advies & beheer, klik dan hier.

Als je meer wil weten over het laten maken van een bedrijfsvideo, klik dan hier.

Namedropping

Wil je een product of dienst laten benoemen op YouTube? Of een product in beeld brengen, dan valt dat onder product placement. Beide opties zijn simpele manieren om laagdrempelig reclame te maken. Je kunt een product ook in actie tonen door het te laten testen in een review of tutorial.

 • Korte vermelding
 • Jouw product of dienst
 • Op mijn social media

Tutorials

Ik maak zelf vaak tutorials over youtube, social media, mindset, videoapparatuur en storytelling. Maar ik kan als vlogger ook tutorials maken voor jouw bedrijf. Bijvoorbeeld voor op je website of op social media. Heb je een product of serie producten die je op een vlotte manier in het zonnetje wil zetten? Dan past dat binnen mijn specialiteiten.

 • Uitgebreide tutorial
 • Jouw product in actie
 • Op mijn social media

Vloggen op locatie

Je kunt mij als vlogger inhuren voor ‘een dagje op bezoek bij…’ In dat geval kom ik langs op locatie en kan ik tonen hoe iets gemaakt wordt, hoe het er achter de schermen aan toegaat, of hoe de winkel eruit ziet. We kunnen er ook een kort gesprek of review in kwijt. Voor de kijkers is dit een leuke manier om meer over een bedrijf te weten te komen.

 • Locatiebezoek
 • Jouw bedrijf in beeld
 • Op mijn social media

Campagnevideo's

Voor grotere projecten wil ik graag nog eens samenwerken met andere mediabedrijven om nóg mooiere video’s te maken. Bijvoorbeeld om een event, initiatief of mooi product te promoten. Als vlogger verbind ik makkelijk met een doelgroep. Die persoonlijke band wil ik graag benutten voor video’s met een positieve boodschap! 

 • Campagne op maat
 • Een event of lancering
 • Bijpassende social media
Video afspelen

In deze video leg ik uit waar je mij als vlogger voor kunt inhuren. Bekijk hem voor een impressie van de mogelijkheden.

Mijn YouTube-diensten zitten op dit moment in een pilotfase. Stap je nú in dan kun je profiteren van een pilotkorting. Ik wil graag een paar YouTube-diensten verrichten om te onderzoeken hoe ik ondernemers kan helpen.

Daarvoor zoek ik ondernemers en merken die wellicht zelf ook nog in een start-up fase zitten en zich richten op mindset, retail of media, en een mooi product leveren waar ze trots op zijn. Past jouw bedrijf binnen dit profiel? En bij één van mijn kanalen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie volgt nog.

Mijn YouTube-kanalen

De beste manier om meer over YouTube te leren is door een heleboel te experimenteren. Daarom heb ik op dit moment meerdere YouTube-kanalen, zodat ik jullie nog beter kan adviseren. Maar ook omdat ik achter ieder kanaal een start-up heb hangen. Ik ben immers wel Sam on a Mission. Achter deze kanalen zit dus een overkoepelende missie. Daarnaast hebben ze hun eigen publiek waar jouw product of dienst wellicht (nu al) mooi bijpast.

Vloghulp

Op Vloghulp geef ik tips over YouTube en social media. Ik richt me daarbij op (startende) YouTubers, videomakers, influencers en ondernemers.

Schrijftube

Op Schrijftube plaats ik tips over storytelling en boeken. Omdat ik als content creator graag met verhalen bezig ben en tevens schrijfcurssen geef. Binnenkort ook online!

Sam on a Mission

Op Sam on a Mission vlog ik over mindset, doelen en dromen. Dat is het overkoepelende kanaal dat mij drijft en waar ik andere dromers en denkers inspireer. 

Jouw kanaal hier?

Ik heb een heleboel ideeën voor YouTube, zo ook voor het beheren van YouTube-kanalen. Heb jij advies, hulp of volledige ondersteuning nodig? Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Join the Journey

Vind je dit bedrijf en mijn missie om ondernemers te helpen een gaaf idee? Dan kan je me op weg helpen door je te abonneren op één of meer van mijn kanalen. 

Contact

Heb je vragen over mijn diensten neem dan gerust contact op. Of stuur een berichtje via social media.

Ja, ik wil meer informatie over deze YouTube-diensten!